2019 - Uno, Språkcafé, Europa, Roma projekt

Dagoboksanteckningar Bosnien 15 maj 2019

Dagen började med att ALLA ELEVER FICK JOBBA MED SINA PROJEKT INDIVIDUELLT. Gurbet och Martin hade en intervju och efter lunch gick vi på en presentation för youth bank med Mirza som är våran koordinator. På kvällen gick vi ut och åt. Det blev inte en gemensam middag då många valde att ta en promenad. Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet för Alexander hade en intervju inbokat och vi avslutade sedan kvällen med spelet UNO.

Reflektion
Jag idag har äntligen själv kommit igång med mitt arbete med youth Bank. Middagen blev inte lite tokig när vi skulle äta pizza då vi beställde jumbo storlek på pizzorna då de inte var små precis (se bild så förstår du) ~(˘▾˘~)

Sen lärde jag Bosnien teamet hur man spelar UNO. Det blev en riktigt hård match och alla hade sköj. Och Martin vann matchenヾ(⌐■_■)ノ♪

Skrivet av Ola Faxén 〆(・∀・@)

Allmän kurs, Bosnien, Projekt, Tuzla, Uno, Youth bank

Dagoboksanteckningar Bosnien 9 maj 2019

Bosnien gänget startade dagen med ett informations möte hos Sabina Sinanovic som arbetar på Center for democray and Active Citizenship. Sedan tog hon med oss till en grundskola som ligger i Kiseljak. Vi fick vara med på en engelska lektion och även presentera oss för eleverna. Vi avslutade dagen med ett besök hos Roma projekt ledarna och där informerades vi om deras arbete med Romerna i Kiseljak.

Text: Laila Mohammadi

Allmän kurs, Bosnien, Center for democray and Active Citizenship, Kiseljak, Roma projekt

Publicerat: 27 februari

Halvvägs i MobileBE

Vi har kommit halvvägs i vårt projekt MobileBE inom Erasmus+, som går ut på att hitta nya målgrupper och metoder för vuxenutbildning, och härnäst åker vi till Zaragoza i Spanien för att avrapportera våra resultat så långt.

Lyssna till pedagogen Jazmin Pettersson som på en minut förklarar lite mer vad det hela går ut på för vår del.

För mer info, ta kontakt med projektledare Måna Nilsdotter
mana.nilsdotter@vfhsk.se