september 2017

Publicerat: 7 september

Det finns inget dåligt väder…

Torsdagen den 7 september skulle vi på SFI åka ut till Björnön. Under den här sommaren har det som ni vet regnat väldigt lite, ja faktiskt nästan inte alls. Med andra ord hade vi otur för naturligtvis började det att regna när vi kom fram till Björnön. Men vi ger oss inte så lätt…

Redan på plats

Det är möjligt att några av oss blev lite förvånade. När vi kom fram till parkeringen på Björnön stod redan en buss där. Det är en buss som är fylld med barn som går på ”dagis”, förskolan som vi väl ska säga. På bussen står det några kloka ord
Livslångt lärande
Den dag vi inte lär oss något… lever vi inte heller. Vi lär så länge vi lever.

RumanaPå den säkra sidan

Vi har tur som har så kunniga medarbetare som Rumana. Hon hade för säkerhets skull tagit med sig sin egen läkarväska om någon skulle bli skadad eller göra sig illa. Hursomhelst var det lätt för oss alla att se var Rumana fanns. Inga skador uppstod under dagen vi var där.

Mästare i kubb – Boutros Y

BoutrosVem kunde ana att Boutros Y var så duktig på att spela kubb? Han ensam besegrade motståndarna.  Han träffade alla fem kubbar och så småningom träffade hans lag även kungen och vann matchen. Boutros var nöjd med utflykten. Här ser vi hur koncentrerad och proffsig han är när han kastar sin pinne mot kubbarna.

Några hade med sig kaffe och te och fikade i godan ro. Dessutom hade grupperna tränat in en del sånger. Sommaren är kort av T Ledin kunde vi alla sjunga och vad kunde passa bättre än den sången när regnet började falla… ”Sommaren är kort och det mesta regnar bort…” Men trevligt hade vi på Björnön.

 

Joachim Götz
joachim.gotz@vfhsk.se

SFI