TO DO

TO DO syftar till att hjälpa dig realisera din kulturrelaterade idé. På vägen till förverkligande lär du dig att driva ett kreativt projekt, stort som litet, från början till slut och med syftet att stärka dig som kreatör, projektledare och entreprenör. Processen varierar beroende på din idé, ambition och önskemål.

Din idé kan röra allt ifrån att ställa ut eller visa egen konst, arrangera en houseklubb, lära dig starta och driva ett företag, göra en muralmålning eller fördjupa dig i augmented reality.

Alternativ
Som nämnts ovan är vårt mål att hjälpa dig realisera din idé. Men, om du inte har någon konkret idé utan snarare vill lära dig alla delar av en kreativ arbetsprocess finns följande alternativ:

1. Du har en egen idé – vi hjälper dig att realisera den
2. Du har ingen idé – du lånar en idé ur vår idébank som vi hjälper dig att realisera
3. Du har ingen idé – vi formulerar en utifrån dina intresseområden

Syfte
Vi vill att fler ska ta sin kreativitet till nästa nivå. Detta för det egna personliga skapandet och måendet men lika mycket för att utveckla konst och kulturlivet i Västerås med omnejd.

Kursen
Vi varvar fysiska träffar, studiebesök och gästföreläsare med individuellt anpassad vägledning. Det betyder att handledningen utöver fysiska möten även kan ske över sociala medier, telefonsamtal, mail eller andra forum.

Anmälan och antagning sker löpande och görs via denna sida.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor om kursen!

TO DO

Längd
1 år på 25 – 50%

Kursstart
Löpande

Studiefinansiering
Kursen berättigar inte till studiemedel.

Kurskostnad
Kursen är kostnadsfri

Antagningsvillkor
Grundskolekompetens eller motsvarande.

För mer information
tony.lorenzi@vfhsk.se
@shit_to_do (Instagram)

Sök till kurs
X