Publicerat: 8 juni

Allmän kurs avslutar terminen

Nu är vårterminen 2017 till ända och våra deltagare på Allmän kurs i Köping går på välförtjänt sommarlov. Först minglade vi med cider och snacks innan det blev långbord med fika och jordgubbstårta. Musikquiz och skönsång stod på programmet innan intyg, diplom och stipendium delades ut.akk-avslutning-vt17-9-av-10

Eftersom skolan bara funnits i tre år hade vi bara drygt tio deltagare som färdigställt sina studier hos oss tidigare men nu utökas skaran med sju glada personer som går vidare mot nya mål. Vi önskar Rasmus, Kim, Gabriel, Jocke, Samuel, Kasper och Adrian all lycka till i framtiden. Kasper fick stipendium för sin utveckling under sin tid hos oss och Jocke fick diplom och en gåva av samma skäl. Vi hade också tre deltagare som fick hedersomnämnande för sin extremt goda närvaro, bra jobbat Samuel, Linus och Alexander P!

Vi avslutade med traditionsenligt bokbord, där alla deltagare får välja varsin pocket att fördriva tiden med i sommar. Vi som jobbar här kommer sakna er och längtar redan till vecka 33.

Text:
Elin Ragnebro elin.ragnebro@vfhsk.se

Bild:
David Persson & Valter Pönni david.persson@vfhsk.se

Allmän kurs